אני טס למקסיקו ביום שישי או יום ראשון מישהו טס לכיוון?
תן מבט בלוח שותפים
בטי, 31.03.11
יש כמה שראיתי שזורמים למקסיקו :)
אני אזרח אמריקאי שמחפש עבודה לא בעגלות באיזור קליפורניה או אורגון עדיף פורטלנד, אני בעל נסיון גדול בעגלות מכירות שיווק ועוד....
על עבודה בארצות הברית כאן למעלה, יש כמה אופציות אבל אתה בטח לא תעשה כסף כמו שעושים בעגלות ובמכירות, אין מה לעשות שם זה הכסף הגדול. הייתי ממליצה לך בכל זאת לחשוב ללכת לכיוון הזה גם בגלל שיש לך אזרחות וגם בגלל שיש לך ניסיון בזה, יש הרבה חבראות שיתנו לך תנאים מאוד טובים בגלל הדברים האלה
******** נערך ע"י צוות האתר ********
לירון , 28.03.11
******** נערך ע"י צוות האתר ********
הפורום אינו משמש במה לפרסום החברות.
אני גם אזרח אמריקאי..מעוניין לשמוע לגבי העבודה במזגנים
יש לי דרכון אירופאי - איך אפשר להוציא ויזת עבודה לארה"ב ?.. הבנתי שהפרוצדורה הזו כשיש דרכון אירופאי, פשוטה יותר .
המון תודה
לדעתי זה לא קשור
מירב, 29.03.11
עם דרכון אירופאי אתה יכול להכנס לארה"ב באופן חוקי ללא ויזה(זה כמו ויזה) אבל אם אתה מעוניין להוציא ויזת עבודה לארה"ב זה רק דרך החברה שזה תעבוד. המעסיקים בדרך כלל עוזרים בתהליך.
היי , אני אשמח לקבל תשובה מאנשים שעבדו או עדיין עובדים בנדלן בניו יורק , מידי יום מפרסמים מודעות בארץ ובעיתונים ישראלים בארה"ב ומבטיחים הרבה כסף לסוכני נדל"ן , האם באמת יש הרבה כסף בתחום ?
האם מסוכן לעבוד ללא אישור ? לא צריך אישור מיוחד של סוכן ?
אשמח לקבל פרטים נוספים....
ברמת העיקרון הרבה מהאנשים עובדים בתחום הזה ללא אישורים. כמו בעגלות הסיכון מאוד מאוד קטן שיקרה עם זה משהו, אבל בסופו של דבר הוא עדיין קיים (גם אם הוא קטנצ'יק).
העבודה הזאת היא לטווח ארוך ואני לא בטוח אם זה המשרה הכי טובה שיש עכשיו שכל שוק הנדל"ן שם מרוסק. ברמת העיקרון זה עבודה שמתאימה למי שנוסע לשנה ומעלה. חצי שנה ראשונה מרוויחים מעט מאוד ואתה רק בונה את המאגר לקוחות שלך ויורה לכל הכיוונים, זה עבודה קשה וצריך אורך רוח וגם כסף מהבית כדי להיכנס לזה כמו שצריך בלי להיות לחוץ על הכסף (מאחר ואתה מוכר בתים ולא צעצוע בקניון – מדובר במכירות לטווח ארוך שלוקח המון זמן להוציא אל הפועל ויש פה המון עבודה על 'ריק' עד שמשהו תופס). בכל אופן נראה לי שהעבודה בעגלות מניסיון שלי, בתקופה הזאת לפחות, עדיפה יותר...
הבנתי שזה להשכרה
אור, 29.03.11
יש לך מאגר של בתים להשכרה ואתה מפרסם אותם באתרי אינטרנט ובדומה לתל אביב אתה מראה את הדירה , אם הם אהבו הם סוגרים אם לא אז ממשיכים להראות אותה , השכרה זה לא אמור להיות בעייתי כמו קניה יש הרבה ביקוש בניו יורק
היי ניגשתי לפני שלושה חודשים וקיבלתי סירוב לצערי הרב. אני עובד במשך שנה+, בנק מסודר, אבל לא קיבלתי בכל זאת ויזה .
רציתי להרשם ללימודים פיקטיבית. מה אני צריך לעשות, איפה הכי זול , ואיך אפשר לבטל ? חיפשתי באינטרנט מידע לא מצאתי
שהיית בשגרירות – מישהו הסתכל על החומרים שהבאת ? היית אסרטיבי מספיק? כי לפי מה שאתה מספר פה אין שום סיבה שלא תקבל ואני במקומך הייתי מתעקש על זה שם - בכל זאת אתה משלם לא מעט כסף על ההוצאת ויזה הזאת!
מספר כללים לקבלת וויזה:
וויזהמן, 23.03.11
1. תלושי שכר מעל ל 4000 שח - מתחת לכך זה לא נחשב בעינהם.
2. מכתב ממעסיק - חייב להיות הגיוני (דוגמא - לא יתכן לעבוד באורנג ולקבל אחרי חודשיים של עבודה אישור לחופשה של שלושה חודשים)
3. לתת הסבר מה אתם עושים בחזרתכם - מתחיל ללמוד לדוגמא כולל הסבר מדוייק מה אתה מתכוון ללמוד.
4. הופעה רצינית - לא זרוק , להגיד בוקר טוב מנומס, לענות רק על מה ששואלים.
5. להבין שבגלל שרוב הישארלים הצעירים עובדים לא חוקי בארה"ב אז אחרי 10 שנים האמריקאים התעוררו ואי אפשר להאשים אותם - רק אנחנו אשמים בכך. גם ישראל לא מעודדת אמריקאים להגיע לישראל כתיירים ולמכור בקניונים.
לא, לא ראו את המסמכים
lee, 27.03.11
חשבתי שזה טיפה יותר בנחמדות, ובאמת השבתי לה על הכל. לאחר מספר שאלות עם מי אני טס ולאן,
היא הודיעה לי "מצטערת .. אתה לא מקבל.. you need more experience" ואז לא הבנתי מה קרה אז אמרתי "אבל למה יש לי פה מסמכים והכל" (חשבתי שהיא אמורה לבקש אותם ממני ואני לא אמור לדחוף לה אותם) והיא כבר התעלמה ממני וקראה לבא בתור.
היית צריך להיות טיפה יותר אסרטיבי בעניין הזה כמו שאמרו כאן למעלה, אבל לא נורא, תן ניסיון עוד חצי שנה. אני יודעת זה ממש ממש מעצבן אבל באמת שאין מה לעשות..
מה זה אומר להיות יותר אסרטיבי?
כן דיברתי בשלווה , כן הייתי נינוח .
כשהיא שאלה אותי עם מי אני מתכוון לנסוע אמרתי עם אמא, והיא שאלה לאן אז אמרתי לה ניו יורק ולאס וגאס. אולי כאן הייתה הבעיה.
מה זה קשור? למה אין אנשים שטסים עם ההורים שלהם לטיול בארה"ב? היעדים הכי נחשקים הם ניו יורק, מיאמי ווגאס לוס אנג'לס וכאלה, לא נראה לי שזה בגלל זה וכן שהיא אמרה לך שלא קיבלת היית צריך להגיד לה אבל למה? אני רוצה שתתני לי סיבה, אפילו לא הסתכלת על המסמכים שלי, שילמתי הרבה כסף ואני רוצה להבין מאיזה סיבה את לא מאשרת לי לקבל ויזה, יש מצב שזה היה עוזר. אבל מה מזה משנה עכשיו בקטנה... מה שצריך לקרות קורה וכנראה שעכשיו לא מתאים שתטוס לשם. יש עוד יעדים, לא חסר!
לכל אלו שעשו כסף טוב בחו"ל
למה בעצם לחזור לארץ
למה לא להישאר שם ולעבוד בזה
א. זאת עבודה מאוד שוחקת
ב. אנשים עושים כסף שמספיק להם לקנות בית רכב או כל יעד אחר שהם הציבו לעצמם וחוזרים
ג.געגועים אחרי כל הכסף והרמת חיים כמה שזה מוזר להגיד אנשים מתגעגעים לארץ (בערך כמו סימפטום האשה המוכה) זה לא הכל ורוד לא כולם אוהבים זרים לא משנה מאיזה גזע זאת תרבות שונה ומנהגים שונים מזג אוויר אחר שבת אין הרגשה של שבת פשוט אחר
בקיצור לא כל מה שנוצץ זה זהב וגם מה שכבר נוצץ ובאמת מסתבר כזהב אז או שמאוד קשה לקחת אותו או שמצליח לך לקחת אותו ואז עוד 100 איש רוצים גם ואז מתחילות הבעיות בהצלחה!
יש לי מלא חברים שנמצאים כבר מעל ל3 שנים בארצות הברית ולא רוצים לחזור הביתה!! אני אחרי שנה בחו"ל התגעגעתי למשפחה שלי רצח, היה לי מאוד קשה לעזוב אבל היה לי ממש קשה - הגעגועים גמרו אותי! יש גם הרבה שחוזרים בשביל ללמוד לתואר ובחופשות סימסטר הם חוזרים לעשות עוד קצת כסף, לנשום קצת אוויר ולשנות שיגרה וחוזרים ללימודים :) זה מה שקורה אצלי בחבר'ה ואני מכירה הרבה אנשים שעושים את זה..
הי, אני מחפשת שפיץ לחצאיות חוף למשהו יש כזה???? בבקשה!
איפה את הולכת לעבוד? את צריכה לבקש את זה מהחברה שתעבדי בה, יש להם את הספיצ בכמויות. תכל'ס הספיצ של החצאיות ממש ממש פשוט, אני עבדתי בזה. חזרתי מארה"ב לפני שנתיים וחצי. עשיתי בזה אחלה כסף ובנות ממש אוהבות את המוצר לדעתי הוא מוצר קל יחסית למכירה.
אני בן 30 ואני שואל האם אני יכול למצוא עבודה בניו יורק? איזה עבודות אפשריות שם שמקובל לצעירים בגילי? והאם לאנשים בגילי עושים יותר בעיות פחות בעיות בלהוציא ויזה? תודה לכול מי שיכול לעזור!
לגבי הויזה - זה לא קשור לגיל, זה קשור לסטטוס שלך. אם יש לך עבודה מסודרת ורכוש כמו רכב על שמך, חוזה על דירה, כסף בבנק וכדומה אז יש לך סיכויים יותר גבוהים כי זה בעצם מראה שיש לך סיבות לחזור לארץ ושאתה לא מתכוון לעבוד או להגר. אתה יכול למצוא הרבה עבודות בניו יורק, יש מכירות ציורים או מכירות בעגלות, יש מנעולנות יש עבודה בתור סוכן שטח של משחקי וידאו, יש כל מיני. תעיף מבט כאן למעלה בעבודה בארה"ב ותחפש לפי ניו יורק. אגב אתה לא זקיינע 30 זה צעיר ותתפלא כמה אנשים בגילך עובדים בחו"ל!!
יש עבודה לחרוצים
אביאל, 27.03.11
תראה ניו יורק זו עיר מטורפת יש עבודה לכולם אם אתה חרוץ ורציני לא משנה הגיל אני חי בניו יורק כבר 10 שנים ועובדים אצלי ישראלים בעלי משפחות בכל הגילאים בהצלחה גבר!!!
אם ניסיתי להיכנס לארהב ולא נתנו לי סיבבו אותי ואני ינסה לטוס לקנדה האם יעשו לי בעיות יש לי דרכון חדש בלי חותמות בכלל האם מישהו התנסה בזה או מכיר תודה
גם אותי סיבבו ונכנסתי דרך קנדה הכל אפשרי
לא צריכה להיות לך בעיה על פי מה שכתבת, גם אם סובבו אותך בארה"ב זה לא אומר כלום על קנדה (שתי מדינות נפרדות לגמרי) ואין קשר לדרכון החדש
כמה כסף נטו נכנס בממוצע ממכירות בחודש ישר לכיס? הכוונה ל-25% תמלוגים שמקבלים מהמכירות.
בהנחה שאני מוכר ממוצע ולא תותח מכירות
ממי זה תלוי איפה, תלוי במוצר, אתה שואל שאלה כללית מידי! למה שלא תשאיר את הפרטים שלך לכמה חברות, הם יחזרו אלייך ויזמנו אותך לפגישה איתם, תוכל לקבל את כל הפרטים שאתה רק רוצה ולבקש מהם טלפונים של עובדים לשעבר או עובדים שנמצאים שם עכשיו שיענו לך על השאלות. זה יכול לעזור לך :)
היי יש משהו/משהי שעבד שם ואני יכול ליצור איתו קשר (טלפון או פייסבוק)
ולשאול כמה שאלות?
שלום!שמי דוד אני אשמח לשמוע מכם.אני גר בווגס,אני מחפש עבודה רק בלאס ווגס בשעות הבוקר עד הצהריים 3 PM מכוון שאני עובד בסלון ,אני בעיקרון מעצב שיער ומאפר,אך עבדתי בכל סוגי העבודות.אשמח לשמוע באם זה רלוונטי אני רוצה לציין שאני לא עובד בשבת!!! תודה!!!
יש עבודה שם?
ואם יש האם הכסף שווה את זה?
יש עבודה בתאילנד ובמזרח בכלל וברור שהולך שם, יש שם המון תיירים כל הזמן ותמיד מפוצץ שם ואנשים בחופשה קונים המון אין מה לעשות, הם בראש של לבזבז. יש לי חברה שחזרה משם לא מזמן והיא כבר מתה לחזור לשם שוב לעונה נוספת
היי
תוכל לתת פרטים של חברה שלך שעבדה במזרח (פייסבוק מייל או טלפון)
אני רוצה לשאול אותה כמה שאלות
מהו משך הזמן הממוצע להוצאת הויזה מהרגע הראשון שמתחילים ועד קבלת הויזה ? ובאיזה חודשים יש פחות עומס ?
תודה
זה משתנה, יש תקופות שזה יכול לקחת שבוע שבועיים ויש תקופות שזה יכול לקחת חודש או חודשיים אפילו. תלוי בתקופה...עכשיו זה פסח וכולם טסים אז אני מאמינה שיקח יותר זמן. העומס הוא בעיקר בתקופות הקיץ והחגים.
זמין כעת להורדה באתר הוצאת כתיב חסר www.ktivhaser.co.il
391 עמודים שמקיפים כמעט את כל עבודתו של המשורר הלאומי: שירים, פואמות, פזמונים, שירי ילדים וכן הלאה. ההורדה קלה ופשוטה, ונכס תרבותי ישראלי מהמעלה הראשונה - על מסך המחשב שלכם. וכמובן, ספרו גם לתלמידיכם
www.ktivhaser.co.il
משוחררת טרייה!!, 15.02.11
השתחררתי לא מזמן מצהל ואני מחפשת לעשות כסף קל ומהיר בחו"ל וכמובן בעיר אהובה עליי ניו יורק.
כנראה אני יסע לבד ואני מאוד פוחדת ליפול לחברה של רמאים.איך בודקים את האמינות של החברה??יש כל כך הרבה חברות...האם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה בעלת יחסי אנוש???
אין מה לפחד ממעסיקים אלה מ....
רווית, 15.02.11
גם אני באותו סיטואציה והחשש שלי הוא דווקא מה יקרה באם יתפיסו אותי - הבנתי שהיום הם הרבה יותר קשוחים ושאם נתפסים אי אפשר להיכנס לאמריאה שנים רבות. לא זה מה שמפחיד אותך?
הבנתי שאין אופציות חוקיות חוץ מעופר עם ילדים שזה לא התחום שלי.
קודם כל מזל טוב וברוכה הבאה לאזרחות!! אני עבדתי שנה בארצות הברית בדיוק לפני שנתיים והרגשתי בדיוק כמוך! לא ידעתי איך לבחור חברה שמתאימה לי ושמעתי כל כך הרבה סיפורים מפחידים שלא ידעתי כבר מה לעשות. נעזרתי באחות של חברה הכי טובה שלי שעבדה בחו"ל והיא נתנה לי כמה נקודות חשובות שמאוד עזרו לי - את צריכה לדבר עם כמה חברות שונות שעובדות בניו יורק ולברר באיזה קניונים הם עובדים, כמה אחוזים הם נותנים, איפה גרים וכמה משלמים על זה וכמובן גם לדבר עם מי שיהיה המנהל הישיר שלך. את כבר תרגישי אפילו דרך הטלפון אם יש חיבור. משהו שאת לא יודעת וגם אני לא ידעתי עד שהגעתי לשם, יש מלא חברות מלא!! אמריקה מפוצצת עגלות של ישראלים מה שאומר שבמקרה הכי גרוע את עוברת לחברה אחרת תוך יום! עזבי אותך הכל שטויות, את הולכת לעשות חיים אין על לגור בחו"ל, זו חוויה מדהימה והיא תעשה לך רק טוב :)))))
אין לך ממה לפחד! תאמיני לי. אני עבדתי בחו"ל ולא ראיתי שוטר הגירה אפילו פעם אחת. תהיי בטוחה שאנחנו מכניסים להם כסף והם דווקא לא ממש רוצים שנעזוב. ודרך אגב אם זה ממש חשוב לך אז יש המון חברות שעובדות עם ויזת עבודה או עם אישורים...
אישורי עבודה - איך מוצאים?
רווית, 15.02.11
זה בדיוק מה שאני מחפשת - אישורי עבודה. אני לא כל כך מנוסה ולכן נעזרתי באבא שלי שקצת מבין בעיניינים והתוצאה - אני לא מצאתי אף חברה שנותנת בארץ אישורי עבודה. הרבה מבטיחים שבאם אגיע לארצות הברית כתיירת לאחר מכן הם יחליפו לי את הוויזה לויזת עבודה אך מתברר שאין דבר כזה יותר.
ויזת העבודה היחידה שמצאנו זה עבודה במחנות קיץ או אופר - לצערי עבודה עם ילדים זה לא בשבילי ולכן לצערי אני כרגע נשארת בארץ.
אבל זה לא נכון
רעות, 15.02.11
כנראה לא חיפשתם כמו שצריך. יש לא מעט חברות שמספקות אישורי עבודה כבר מהארץ, אני מניחה שעם תנאים מסויימים. כי זה עולה להם כסף וכאלה אז בטח את צריכה לחתום לחצי שנה משהו כזה אבל אני לא רוצה להטעות אותך לגבי התנאים כי זה מה שנראה לי אני לא יודעת את זה בוודאות. מה הבעיה? כנסי לעבודות בארצות הברית באתר ותעברי מודעה מודעה תבדקי איזה חברה מספקת כבר מהארץ ואפילו תשאירי את הפרטים לכמה חברות שנראות לך ותשאלי אותם כשהם יתקשרו..זה לא צריך להיות סרט! אגב סתם שתדעי שאני עבדתי שנה בארה"ב רק עם ויזת תייר והכל היה סבבה לגמרי. אבל אם זה מפריע לך ואת מרגישה חייבת אני מבינה למ רות שכל הסיפורים גורמים לזה להיראות מזה סרט וזה באמת לא נכון. רק שאת שם את מבינה את זה..
היי לכולם,
אני ממש רוצה לעבוד בחו"ל. הקטע הוא ששמעתי שרימו כל מיני אנשים שעבדו שם ואני ממש פוחדת שירמו גם אותי. אם איזה חברות לא כדאי לי לעבוד.
איך אני יכולה לדאוג שלא ירמו אותי?
תוגה רבה למי שיכול לעזור!
היי לילך! מה קורה?
רותם, 20.12.10
תראי גם אני כשנסעתי לפני שנתיים חששתי מאוד. זה היה חדש לי ולא עבדתי בעגלות לפני. כל מי שדיברתי איתו אמר לי לבדוק טוב טוב על החברה לפני שאני נוסעת והאמת שהפחידו אותי עד שהגעתי למצב שלא בא לי לטוס. אז אם את רוצה עצה ידידותית זה קודם כל לא להקשיב לאנשים כי אז את תהיי מאוד מבולבלת! מניסיון! מה שבסוף החלטתי לעשות זה להקשיב רק לעצמי! נרשמתי לאיזה 5 חברות שונות באינטרנט. כל החברות יצרו איתי קשר בטלפון. אני זוכרת שהייתה חברה 1 שכבר מהטלפון הם לא באו לי טוב אז אותם ישר פסלתי. עם 4 החברות האחרות נפגשתי במשרדים שלהם כולם ישבו בתל אביב ופשוט עשיתי שיעורי בית שאלתי את כולם את כל השאלות החשובות - כמה אחוזים הם נותנים, כמה זמן תקופת ההכשרה, איפה גרים, כמה משלמים, מי אוסף אותי משדה התעופה. חפרתי לכולם בטירוף!!! בסוף היה לי קשה לבחור בין 2 חברות שסימנתי כהכי טובות לפי התנאים. בשלב הסופי לקחתי מספרי טלפון של עובדים של החברות שנמצאים בחו"ל. דיברתי עם מישהי בשם ליטל שהייתה מקסימה ויכולתי להרגיש דרך הטלפון שהיא דוברת אמת ושבאמת טוב לה. היא אמרה שכולם מקסימים ונתנה לי כל מיני דוגמאות לכמה שהם בסדר וואלה החלטתי ללכת על החברה הזאת ואני רוצה להגיד לך שהייתה לי חוויה מדהימה, חברה מיוחדת, אנשים מדהימים!! מסקנה - תעשי שיעורי בית עוד מהארץ ותשאלי את כל השאלות שיש עד שתרגישי מי החברה שהכי מתאימה לך.
תודה רבה שענית לי... למען האמת אני עושה כתבה עיתונאית על חבר'ה כמונו שיוצאים לחו"ל ומרמים אותם. זה יכול להיות לגמרי בעילום שם... אני צריכה עדויות של אנשים שרימו אותם וכל מיני מידע על חברות שעושות דברים מפוקפקים..
יש לך סיפורים כאלה לספר לי?
אנשים שהלכו לעבוד בחברה לא טובה ונדפקו?
חברות שידועות שהן דופקות אנשים?
אני ממש אשמח אם תוכלי לענות לי. והמון תודה על העזרה!
היי לילך, אני מבינה מה שעברת שם אבל אני כן חושבת שאנשים כמוך לדעתי רק עושים רע וקצת גם מטעים אנשים אחרים. אני מבינה שהעיתונאים אוהבים את כל ה"צהוב" הזה שמוכר טוב יותר אבל נראה לי יהיה לך הרבה יותר קל לעשות כתבה על סיפורי הצלחה של אנשים שם כי סהכ הרוב הם כאלו הרי. בתור מי שעבדה בחו"ל כבר פעמיים ומכירה לא מעט חברות וידידים שלי שטסו לאחרונה ובעבר, הרי רוב הסיפורים הם לא כמו מה שחווית שם. בזה שאת כותבת את זה את יוצרת תמונה מעוותת של המציאות ומטעה הרבה אנשים אחרים. כמו בכל דבר, אני מבינה שחטפת כוויה כלשהי – וברור שצריך לבחור את החברה שעובדים בה בצורה בררנית אבל זה נכון סה"כ גם לעבודה בארץ...
למה לכתוב רק על הרע יש גם טוב-
נועה, 10.03.11
האמריקאים מאפשרים למי שרוצה לעבוד חוקי להשתתף בתוכניות כמו מחנות קיץ ואופר. רוב החברה שמשתתפים בתוכניות האלה נהנים מאוד ובאופר אפילו מרוויחים כסף. נכון שבעגלות עושים יותר אבל עובדים הרבה הרבה יותר קשה (ולרוב לא חוקי)
אני גם מאלה שאוטוטו נוסעים אבל עדיין עם מלא סימני שאלה בראש...אני יודע שזוהיא טיפת חוצפה לבקש אחרי הכל עבדת קשה בשביל זה, אבל יש מצב שתוכלי לומר לנו את שם החברה? זה דיי יצמצם את רשימת החברות המומלצות כי את נשמעת אדם אמין ואמיתי שבאמת מצא את החברה הנכונה.
הייתי בשגרירות - סוף סוף הם פתחו לאחר השיפוץ וקבלתי וויזה תוך מספר דקות. הם ממש היו נחמדים - אמרו לי לחכות 5 דקות, שאלו 4 שאלות ואישרו. אוף, סתם הייתי בלחץ.
מזל טוב נשמה!!!
הילה, 16.03.11
הרבה מקבלים, פשוט צריך להיות מסודרים, להביא את כל מה שצריך ולהיות רגועים בראיון,
שמחה בשבילך איזה כיף :)
הדרכון הגיע עם ויזת עבודה לשנה
מור, 21.03.11
כאופר - איזה כייף אני טסה ב 18 לאפריל יחד עם חברה טובה. תחזיקו אצבעות.
איך עשית זאת ? מה אמרת להם בראיון ? והאם הצגת להם מסמכים כלשהם?
הוויזה שקבלתי זה וויזה לעבודה-
מור, 22.03.11
כאופר והתהליך שונה מוויזת תייר שאתה מנסה לקבל. לא הייתי צריכה להביא כלום לשגרירות רק את הטפסים שסוכנות האופר הכינה לי. בראיון שאלו אותי להיכן אני נוסעת, מה אני אעשה בסוף השנה ואיכלו לי בהצלחה.
בת כמה את ? והאם הצגת בפניהם מסמכים מסויימים שמראים שיש לך סיבה לחזור לארץ ? ומה זה האופר ?
אופר - תוכנית שמאפשרת לבנות -
נועה, 22.03.11
לעבוד שנה חוקי בארה"ב בטיפול בילדים - אין תוכנית מקבילה לבנים (סוף סוף עדיפות למין החלש). זאת תוכנית ממשלתית אמריקאית שבסיסה חילופי תרבויות. בגוגל אפשר למצוא על זה הרבה חומר - חפש "אופר".
הייתה לי ויזה ל10 שנים עד לפני כשנה. האם זה תורם בהוצאת ויזה חדשה ?
בנוסף לכך-אני חייל, האם עדיף להוציא ויזה כשאתה חייל או טיפה לאחר השחרור ?
מה קורה?
זה שהייתה לך ויזה לא תורם בהוצאת ויזה חדשה, כמובן שזה גם לא מפריע אבל הם מתייחסים לזה כאילו באת בפעם הראשונה להוציא(כמובן שהם יודעים שהייתה לך ויזה, רשום להם הכל..) אי אפשר לדעת אף פעם ב100% אם יש סיכוי לקבל ויזה. ככל שהם יראו שיש לך סיבות לחזור זה יכול לעזור. אתה צריך לעשות את זה בצורה מסודרת! יש חברה שנקראת איזי ויזה, אחלה חברה אני וכל המשפחה שלי הוצאנו דרכם ויזה וכולנו קיבלנו!! הם ממלאים לך את הטפסים, אומרים לך בדיוק מה להביא ואיך להתנהג ופשוט מסדרים לך הכל. לפני שנתיים זה עלה 200 שקל לבן אדם אני לא יודעת כמה זה היום. אבל הם סידרו אותנו לגמרי, זה היה שווה כל שקל. חפש אותם בגוגל